Välj en sida

Responsiv webbdesign

Har ditt företag responsiva webbsidor? Google föredrar responsiv design, vilket betyder att sidor med anpassningsbar design kommer att finnas högre upp på sökresultatslistan. Vi kan samtidigt fräscha upp designen!

Ta kontakt

Personliga kort

Beställ personliga kort och kuvert! Från julkort till bröllopsinbjudningar. Adresserna kan printas färdigt på kuverten, tillsammans med en logo eller en bild.

Ta kontakt

Om oss

Vi gör allt från logodesign till hemsidor och annonser. Vi jobbar också med ombrytning av vetenskapliga publikationer och doktorsavhandlingar.

För privatpersoner

Du kan beställa t.ex. inbjudningskort och julkort från oss. Du kan välja bland färdiga mallar eller få en egen design. Alla trycksaker som du kan behöva för att planera och ordna en fest!


Vi ombryter böcker, tidningar och kataloger, och har även jobbat en hel del med vetenskapliga publikationer.

Behöver ditt företag en ny grafisk profil eller hjälp med annonser och broschyrer? Du får också färdiga tryckprodukter från oss, allt från visitkort till broschyrer.

Hemsidor speciellt för små och medelstora företag. Vi gör oftast dynamiska hemsidor och det är lätt att uppdatera texterna själv!

 

Till exempel inbjudningskort, tackkort och julkort. Vi har färdiga mallar, men vi kan också göra en ny modell enligt dina behov.

 

Kontaktuppgifter

Pia Sonck-Koota
050 348 5555
pia@sonck-koota.fi

Virusmäkivägen 21
20300 Åbo

Ta kontakt

11 + 6 =